Magazin > VIP
22 ogledov

Princ Harry priznal, da je ubijal

princ Harry EPA
Britanski princ Harry, ki trenutno služi kot del britanske vojske v Afganistanu, je v nedavnem intervjuju odkrito priznal, kaj vse je že storil za svojo domovino.

Harry je konec decembra polnil naslovnice revij z novico, da je pokončal pomembnega talibanskega vojaškega voditelja, zaradi česar je bil tarča številnih kritik. Med drugim se je nanj spravil tudi globalni terorist, Gulbuddin Hekmatyar. Princ je med nedavnim intervjujem na vprašanje, ali je ubil koga, odgovoril: "Ja, sem. Veliko ljudi je že ubilo koga, izstrelili smo kar precej streliva," je povedal za spletno stran BBC.co.uk. "Če hoče kdo škoditi našim fantom, ga bomo vzeli iz igre. Streljamo, kadar moramo, jemljemo življenja, da jih lahko rešujemo."

Ob tem je še razložil, da je njegova glavna naloga, da pomaga ranjenim četam in ne da strelja na sovražnike. A tudi to počne, če je treba, je dodal. "Poskrbeti moram, da so naši fantje na tleh varni. Če pa to pomeni, da treba nekoga ustreliti za njihovo varnost, bomo to storili," je pojasnil 28-letni princ, ki je kopilot apača.

Komaj čaka, da bo stric

In medtem ko se Harry bojuje za domovino, njegov brat William pridno skrbi za nosečo ženo in se pripravlja na rojstvo svojega prvega otroka. Harry sicer pravi, da bi se lahko vseeno pridružil kolegom vojakom. "Vem, da si želi biti tukaj, in sam ne vidim razloga, zakaj ga ni," meni Harry, a hkrati razume, da mora biti ob Kate. "Zelo sem vesel zanju, bil je skrajen čas!" je še dodal.

Komentarjev 3
  • vili.manili 13:39 22.januar 2013.

    Morilec!

  • Avatar roksa
    roksa 13:36 22.januar 2013.

    Ubijal za svojo domovino!?!Kake fore majo!!!!!

  • puksicd 13:15 22.januar 2013.

    Neandertalec!