Magazin > VIP
158 ogledov

Princ Harry razkril spol Katinega otroka

Kate Middleton FameFlynet
Po tem, ko se je v začetku marca Kate Middleton zagovorila in nehote razkrila, da pričakuje deklico, se je zdaj enako zgodilo tudi princu Harryju, le da po njegovih besedah pričakujeta fantka.

Otrok princa Williama in njegove žene Kate Middleton se še rodil ni, pa je že najbolj znan otrok na svetu. Vsak dan prihajajo na dan nova ugibanja o tem, katerega spola je, zdaj pa se je o tem razgovoril princ Harry, ki je izdal, da bo njegov brat dobil sina. "Harry je že vsem svojim prijateljem povedal, da bosta William in Kate povila sina, on pa je seveda navdušen, da bo dobil nečaka. Pravi, da so vsi navdušeni nad tem ter da si Kate že od nekdaj želi fantka," je izdal neimenovani vir in dodal, da bodoča starša še vedno izbirata primerno ime za bodočega prestolonaslednika.

Po drugi strani pa so v medije pricurjale informacije, da Kate in William skrbno čuvata skrivnost ter da je ne sme izdati nihče. "Trenutno je veliko govoric o spolu otroka, a prav nobene ne moremo potrditi," je neki drugi vir povedal časniku Sunday People. Medtem pa zakonca menda precej uživata v tem, ko vidita, kakšne govorice nastajajo vsak dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.