Magazin > VIP
44 ogledov

Princ Harry se rad zadeva

Za nedolžnim obrazom se skriva pravi razuzdanež. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Princ Harry vedno znova dokazuje, da je popolno nasprotje svojega brata Williama – drzen, divji in neustavljiv.

Kljub temu, da si na dvoru prizadevajo dokazati, da je 26-letni Harry dozorel, pa se slednji se še vedno ni odpovedal divjim zabavam. Njegovi prijatelji pravijo, da mladi princ rad pretirava pri popivanju, alkohol pa menda ni vse, po čemer Harry rad poseže. Sicer je res, da je Harry v zadnjem času izginil z razvpite scene londonskih nočnih klubov, kjer je rad ostajal do jutranjih ur, toda spretni paparaci so ga pred nekaj dnevi ujeli povsem vinjenega, ko se je opotekal iz nočnega kluba Raffles.

Njegovi prijatelji so razkrili, da si je mladi princ dal duška, saj je s svojimi kolegi navdušeno tekmoval v popivanju in vdihavanju trenutno zelo priljubljenega hippy cracka, kot pravijo solitrovemu oksidu ali po domače smejalnemu plinu. Ta povzroča okrog dve minuti dolgo visoko opojnost, v kombinaciji z alkoholom pa lahko človek tudi izgubi zavest.

„Večina si je privoščila enega ali dva balona, napolnjena s plinom, Harryju pa zlepa ni bilo dovolj,“ je za britanske medije dejal eden od udeležencev zabave. Harry je menda zabavo zapustil skupaj s prijateljem in dvema dekletoma, ki jih je povabil v svoje stanovanje v palači St. James.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.