Magazin > VIP
25 ogledov

Princ Harry si je našel seksi natakarico

Princ Harry Flynet
Britanski princ Harry že ima novo dekle. Srečnica naj bi bila 26-letna Jessica Donaldson, ki je čez lužo zaposlena kot natakarica.

Britanski časnik The Sun poroča, da je novi izbranki princa Harryja ime Jessica, ter da je neverjetno seksi. Nekaj pa zagotovo ne bo po godu kraljici: Jessica je namreč natakarica v enem izmed kalifornijskih hotelov, poleg tega pa njeno telo krasijo številne tetovaže.

Bližnji Harryjev prijatelj je izdal, da je princ "čisto zastreskan v Jessico", ki jo je spoznal pred komaj dvema tednoma, v koktejl klubu hotela Andaz. 27-letni princ naj bi ves večer preživel z njo, še isti teden pa sta šla na dva zmenka. Po tem so seveda sledili neskončni klici in nešteto SMS sporočil. "Res je zabavno dekle in on je čisto nor nanjo. Bomo videli, v kaj se bo razvila njuna zveza," je še povedal vir. No, zagotovo pa bo nekaj besede imela tudi kraljica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.