Magazin > VIP
27 ogledov

Princ Harry žural v Belizeju

princ Harry, Belize
1/9
Reuters
Princ Harry se vsekakor zna zavrteti, kot so lahko ugotovili prebivalci Belizeja, v družbi katerih se je pred dnevi zabaval britanski princ.

Princ Harry se je pred dnevi mudil v Belizeju, kjer se je že prvi večer udeležil zabave ob poimenovanju ulice glavnega mesta srednjeameriške države Balmopan v čast njegovi babici. kraljici Elizabeti II., ki letos slavi svoj diamantni jubilej, 60 let vladavine.

"Njeno visočanstvo me je prosilo, naj vam prenesem njene dobre želje," je Harry predal babičino sporočilo prebivalcem Belizeja. "Z naklonjenostjo se spominja svojih obiskov te lepe države in s toplino govori o dobrodošlici, ki jo je doživela ob svojem zadnjem obisku leta 1994. Žal mi je le, da ji ni uspelo priti in ste obtičali z mano," se je še pošalil.

No, krajanom prav gotovo ni moglo biti dolgčas z mladim, sproščenim princem, ki se je radoživo prepustil zabavi in z njimi veselo poplesaval ter popival.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.