Magazin > VIP
42 ogledov

Princ Philip zapustil bolnišnico

kraljica Elizabeta II, princ Phillip Žurnal24 main
Soprog britanske kraljice Elizabete II., princ Philip, je danes zapustil bolnišnico, potem ko je zaradi operacije na srcu zamudil tradicionalno božično praznovanje britanske kraljeve družine.

Devetdesetletni vojvoda Edinburški, princ Philip, je zapustil bolnišnico, kamor so ga zaradi manjše operacije na srcu odpeljali prejšnji teden. Ob odhodu iz bolnišnice je bil videti dobre volje, med vožnjo se je iz avtomobila nasmehnil in tudi pomahal. Tiskovni predstavnik Buckinghamske palače je pojasnil, da se bo princ vrnil na posest Sandringham v Norfolku. Tam se bo pridružil kraljici Elizabeti II. in drugim članom kraljeve družine.

Britanska kraljeva družina pa se že pripravlja na številne dogodke prihodnje leto v okviru 60. obletnice vladanja Elizabete II. Kraljica in njen soprog, s katerim sta poročena že 64 let, imata na programu vrsto obiskov in dogodkov po vsej državi. Vrhunec bo na začetku junija prihodnje leto z velikim slavjem v Londonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.