Magazin > VIP
36 ogledov

Princ vpleten v seks škandal

Princ Andrew se je zabaval z mladoletnico. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Britanski princ Andrew se je spet znašel v nemilosti Otočanov.

Pretekli teden so se Britanci zgražali nad prijateljstvom, ki ga princ Andrew goji do Jeffreyja Epsteina. Ameriškega milijarderja so namreč pred tremi leti aretirali zaradi spolnega napada na mladoletno dekle in ga obsodili na 18 mesecev zapora. Zdaj pa so se pojavile še fotografije z ene od divjih Epsteinovih zabav, ki se jih je očitno udeleževal tudi Andrew.

Fotografije so stare približno 10 let. Na njih se vidi, kako princu na kolenih sedi mlado 17-letno dekle, Virginia Roberts. In Virginia je zdaj v intervjuju povedala, da je bila že kot 15-letnica večkrat spolno zlorabljena. Epstein naj bi jo najel za erotične masaže in njene spolne storitve ponujal prijateljem. Z njo je veliko potoval, tudi v London, kjer je srečala princa.

Sicer ne obstajajo nobeni dokazi, da je imela takrat mladoletna Virginia s princem spolne odnose, kljub temu pa je Andrew zaradi govoric lahko ob službo v britanski gospodarski zbornici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.