Magazin > VIP
41779 ogledov

Princ William Diano posvaril: Mami, on ni dober človek

princesa diana Profimedia
Dianin nekdanji ljubimec prekinil molk.

Kirurg Hasnat Khan, ki je princeso Diano nekoč tako očaral, da si je želela poroke z njim, je spregovoril o novinarju Martinu Bashirju, ki je s princeso posnel zelo oseben intervju, ki je omajal temelje monarhije. 

O tem intervjuju se je veliko govorilo lani, ko se je razvedelo, da je Bashir Diano z lažjo prepričal v sodelovanje. 
Tudi Khan, ki je bil s princeso dve leti v zvezi, pravi, da je BBC-jev novinar Diani glavo „napolnil z neumnostmi“. "Bil je zelo zvit,“ je še dejal kirurg in razkril, da je zelo osebne stvari spraševal tudi njega, med drugim ga je zanimalo, kdaj bo Diano odpeljal pred matičarja.

Hasnat Khan | Avtor: Profimedia Profimedia

Diano je poskušal posvariti, tako kot tudi William, ki naj bi Diano rekel: "Mami, on ni dober človek.“
"Na Diani je bila najbolj privlačna njena ranljivost. Pozneje sem dojel, da je Martin to ranljivost izrabil. Zelo je bil prepričljiv. Vse se je vrtelo okoli njega, da je z BBC-ja in spoštovan. A njeno glavo je napolnil z neumnostmi, kot na primer govorico, da je varuška zanosila s Charlesom,“ je izjavil Khan in dodal, da je Diana po snidenju z Bashirjem še bolj verjela v teorije zarote in živela v strahu, da ji prisluškujejo. 
Intervju za program Panorama si je ogledalo 23 milijonov ljudi. V njem je princesa Diana razkrila številne intimne informacije o svojem zakonu, spregovorila pa je tudi o bulimiji. Objava intervjuja spada med najbolj temne trenutke kraljeve družine, ki je poskušala vse težave z Diano pomesti pod preprogo.

Direktor BBC-ja, Tim Davie, je povedal, da želi izvedeti, kaj se je dogajalo "pred, med in po intervjuju. Preiskava že poteka.

princesa diana | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 2
  • tadejca1 11:40 13.januar 2021.

    Vedno sem občudovala Diano in njeno veliko srce. Ko si tako znan in na takšnem položaju, te lahko hitro izrabijo.

  • Majazmaja 09:53 13.januar 2021.

    Dejstvo je, da je bila Diana izjemno puhloglava in naivna.