Magazin > VIP
17825 ogledov

Princ William s tem poskrbel za salve smeha, video hitro postal viralen

princ William Profimedia
Če je v preteklosti z video posnetki zanimanje vzbudil predvsem njegov oče, je sedaj za to poskrbel William.

Na družabnem omrežju Tik Tok je zaokrožil posnetek, na katerem se princ William pogovarja z učenko šole, ki jo je obiskal, ob pogovoru pa se zasmeji. In ravno njegov nasmeh je vzbudil precejšnje zanimanje med gledalci videoposnetka. Prinčev smeh so številni primerjali s smehom njegove babice, pokojne kraljice Elizabete II., saj naj bi se smejala ravno na takšen način, kot se je na posnetku tokrat princ William.

Za številne oboževalce kraljeve družine je trenutek prisrčen, saj nimajo pogosto priložnosti videti princa tako sproščenega. Pod video objavo so se zvrstili številni navdušujoči komentarji. "Kdo bi vedel, da se princ William tako smeji. To je moj novi najljubši zvok. Spominja me na kraljico Elizabeto, tako se je smejala," so le nekateri komentarji, ki so se zvrstili pod videoposnetkom.

@loulabelle1000 “Hee! Hee! Hee!” #fyp #foryou #princewilliam #princewilliamedit #princewilliamdukeofcambridge #britishhumour #katemiddleton #thequeen #princessdiana #williamandkate #williamandharry ♬ original sound - The Royal Watcher

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.