Magazin > VIP
50366 ogledov

Princ William svojo mačeho Camillo postavil na svoje mesto

princ william, kate middleton Profimedia
To ji je dal jasno vedeti.

Ko se je kralj Karel po ločitvi javno postavil na stran svoje ljubimke in velike ljubezni Camille, je bila javnost proti tej zvezi. Karel je namreč s Camillo varal svojo ženo Diano, ki je bila še zlasti pri Britancih izjemno priljubljena. Ko je umrla, je bila jeza na takratnega prestolonaslednika in Camillo še večja. Dolgo časa se je tudi govorilo, da sta zvezi nasprotovala celo Harry in William, kar sta oba tekom let večkrat zanikala. A odnosi očitno kljub temu niso rožnati ...

Angela Levin, avtorica knjige 'Camilla: From Outcast to Queen Consort', je dejala, da je Will Camilli dal jasno vedeti, da je "le" očetova žena. "William je jasno povedal, da je Camilla žena njegovega očeta, ni pa babica njegovim otrokom." To naj bi v obraz povedal tudi Camilli. V knjigi je Levin napisala, da imajo Charlotte, George in Louis zato "dva dedka in le eno babico". 

Ko je kralj leta 2005 Camillo odpeljal pred matičarja, sta bila Will in Harry stara 23 oziroma 20 let. Zanju je bila Camilla "prijazna odrasla oseba, ki sta jo občasno srečavala na kraljevih dogodkih". Camilla je princa spodbujala, nanju pa ni poskušala vplivati. 

Tina Brown je v knjigi ‘The Palace Papers’ razložila, da sta William in Harry mačeho tolerirala, zanjo pa se nista nikoli zares "ogrela".

Zanimivo, zakaj je Will sploh občutil potrebo, da Camilli pove, da nanjo njegovi otroci ne bo gledali kot na babico. Camilla namreč nikoli ni poskušala prevzeti odgovornosti, ki bi jo kot babica Williamovih otrok nosila, tudi zato ne, ker Katina starša živeta tako blizu. 

 

Komentarjev 1
  • Pierre 17:30 03.januar 2024.

    Like we fu..ing care!!!