Magazin > VIP
51 ogledov

Princa Harryja bivša terorizirala

Harry in Chelsy na koncertu v čast in spomin princese Diane v Londonu Žurnal24 main
Zveza med princem Harryjem in Chelsy Davy je bila, vsaj na začetku, za modrokrvneža zelo naporna.

Clive Goodman, nekdanji novinar News of the World, ki se na sodišču zagovarja zaradi prisluškovanja članom britanske kraljeve družine, je v elektronskem sporočilu svoje kolegu Andyju Coulsonu napisal, da je Chelsy svojega slavnega fanta leta 2005, ko sta bila že eno leto v zvezi, bombardirala s klici in sporočili.

Kraljeva družina naj bi bila zaradi tega izjemno slabe volje, saj se je Harry v tistem času uril na vojaški akademiji, na študij pa se je zaradi dekleta le težko osredotočal. "Čeprav so bili mobilniki na akademiji prepovedani, ga ni pustila pri miru. Kraljeva družina jo je sprejela, a je bila zaradi njene navezanosti na Harryja v skrbeh, saj bi se moral princ posvetiti urjenju,“ trdi Goodman. Chelsy naj bi svojega izbranca v enem mesecu poklicala kar 60-krat, vseh sporočil pa ni preštel.

Zveza je kljub temu zdržala do leta 2010. Končala pa jo je Chelsy, ki se na življenje s članom kraljeve družine menda ni mogla navaditi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.