Magazin > VIP
17786 ogledov

Princa Harryja je svakinja Kate spodbujala k poroki z drugo

kate middleton, princ harry Profimedia
To dekle se je Kate usedlo v srce.

cressida bonas, harry | Avtor: Profimedias Profimedias
Princ Harry in njegova Meghan sta 19. maja praznovala že peto obletnico poroke. Zanimivo bi bilo vedeti, ali sta jima na ta veliki dan čestitala tudi William in Kate. Kot je znano, je Will bratu svetoval, naj ne hiti v zakon z Američanko, kar mu je Harry zelo zameril. Po poroki se je odnos med paroma hitro ohladil. Harry in Meghan sta najprej zahtevala svoji ekipi in se umaknila iz Kensingtonske palače, nato pa še iz skupne dobrodelne fundacije. Leta 2020 pa se je mlajši sin kralja Karla III. odločil, da dvoru povsem obrne hrbet in se z družino preseli v ZDA. Vsega je v očeh javnosti seveda kriva Meghan ...

Do nje je bila od vsega začetka menda zelo skeptična tudi Kate, ki si je ob Harryju želela druge ženske, in sicer njegovo bivšo, igralko Cressido Bonas. Njuna zveza je bila tako resna, da je princ menda že razmišljal o poroki, a se je Cressida od njega umaknila, saj je bil zanjo pritisk medijev prevelik. Par se je razšel, dve leti pozneje je dvor sporočil, da je prinčevo srce spet oddano. 

Kate je bilo menda zelo žal, da je Cressida vrgla puško v koruzo. "Kate je odlično poskrbela za Cressido. Zelo ji je bila pri srcu, zato ji je dajala nasvete. Čeprav je bila prepričana, da Cressida ne bo v središču medijske pozornosti tako kot ona, ko sta z Willom začela zvezo, jo je želela pripraviti tudi na ta scenarij," je razkril poznavalec.

Da sta si bila Kate in Cressida blizu, je v svojih spominih potrdil tudi Harry. William in Kate sta menda "ves čas poudarjala, kako rada imata Cressido".

 

Komentarjev 3
  • Herkules 23:12 27.maj 2023.

    Mistite, MANIPULIRALA V SVOJO KORIST!

  • Ender3 17:32 27.maj 2023.

    Ni dneva, da avtor ne bi napisal kak prispevek iz angleškega dvora. Mora biti dobro plačan, da piše prispevke, ki sicer sodijo med rumeni tisk.

  • kapibara1 15:08 27.maj 2023.

    Če je to res ima edinole prav ! Kuj na začetku sem djal, da bode s toto temno črno ta obšlesano putano, en sami kažin ! In je..!