Magazin > VIP
4727 ogledov

Princa Harryja omenjajo v povezavi s trgovino z ljudmi

Princ Harry, Diddy
1/4
Getty Images
Princ Harry se še ni odzval.

Pevec Sean ‘Diddy’ Combs trenutno preživlja težke čase. V seriji tožb, vloženih proti njemu, najbolj odmeva tožba, ki ga je proti njemu sprožil njegov producent Rodney Jones, ki ga toži za 30 milijonov dolarjev zaradi trgovine z ljudmi. V njej so omenili tudi princa Harryja.

Kljub temu da princ Harry ni obtožen zločina, se njegovo ime omenja v tožbi, v kateri se Diddyju očita trgovina s spolnimi delavkami. Pevec naj bi prek svojih ekskluzivnih povezav s slavnimi osebnostmi, kot so znani športniki, politiki, umetniki, glasbeniki in mednarodni dostojanstveniki, kot je britanski princ Harry, vabil goste na svoje zloglasne zabave, na katerih so bile spolne delavke in mladoletna dekleta.

Producent v 73 strani dolgi tožbi trdi, da ga je Diddy prisilil, da je imel spolne odnose s prostitutkami. Diddy se je na obtožbe že odzval in povedal: “Naj bom povsem jasen: nisem storil nobene od očitanih grozodejstev. Boril se bom za svoje ime, družino in za resnico.” Harry in njegov brat princ William sta bila fotografirana z Diddyjem in Kanyejem Westom leta 2007, potem ko sta glasbenika nastopila na koncertu za Diano na stadionu Wembley, poroča Independent UK.

Pred kratkim je na Diddyjevem domu v Los Angelesu potekala tudi hišna preiskava, posnetke si lahko ogledate v galeriji. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Pierre 18:03 28.marec 2024.

    A je od Saške in Natalije kaj novega????? Komaj čakam....

  • Ender3 15:49 27.marec 2024.

    Pa koga to briga...!