Magazin > VIP
21 ogledov

Princa Johana Frisa morali nujno operirati

princ Johan Friso princesa Mabel
1/7
EPA
Nizozemska družina je v velikih skrbeh zaradi Johana Frisa, ki ga je v petek med smučanjem v Lechu zasul plaz. Sinoči so ga morali nujno operirati, a je še vedno v smrtni nevarnosti.

Po nesreči, ki se je zgodila v petek, je Johan Friso še vedno v komi. Trenutno nanj budno pazijo številni zdravniki, ki pa so morali sina nizozemske kraljice Beatrix včeraj zvečer nujno operirati. "Še vedno ni izven življenjske nevarnosti, a noč je preživel mirno in stabilno," so danes sporočili iz bolnišnice v Innsbrucku. Johanu Frisu ob strani stojita njegova mama Beatrix in žena Mabel, ki so ju skupaj videli prihajati v bolnišnico. Po poročanju tujih medijev naj bi utrpel hude poškodbe glave, kljub temu, da je nosil čelado.

Avstrijsko tožilstvo je medtem sporočilo, da so uvedli preiskavo nesreče 43-letnega princa v mondenem smučarskem središču Lech. Med drugim želijo ugotoviti, kdo oziroma kaj je sprožilo plaz. Princ naj bi v družbi še enega smučarja v času nesreče smučal izven označenih smučarskih prog. Njegov smučarski spremljevalec naj bi bil 42-letni lastnik hotela iz Lecha, ki naj bi se izpod plazu rešil in poklical pomoč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.