Magazin > VIP
36 ogledov

Princa zamenjala za njegovega prijatelja

Chelsy in Harry sta bila priljubljena tarča paparacev in rumenih medijev. Žurnal24 main
Chelsy Davy, bivše dekle princa Harryja, ima novega srčnega izbranca.

Lepotička Chelsy Davy, nekdanje dolgoletno dekle britanskega princa Harryja, si je novega fanta poiskala kar med Harryjevimi prijatelji. Chelsy naj bi se videvala s prinčevim dobrim prijateljem Patrickom Blaisem. Medtem ko Harry potuje po južni Amerki, se Chelsy in Patrick, po poročanju spletnega portala dailymail.co.uk, mečkata po londonskih nočnih klubih. "Poljubljala sta se in zelo intimno plesala," je za omenjen portal povedal očividec.

Nihče ne ve, ali je Harry s tem seznanjen, je pa princ v nedavnem intervjuju povedal, da ima težavo poiskati dekle: "Poglejte me, star sem sedemindvajset let. Na tej točki si želim nekoga, ki si bo želel zaroke." Chelsy na to vsekakor ni bila pripravljena. S Harryjem sta bila par pet let, razšla sta se leta 2009. Britanski mediji so takrat kot razlog za razhod navajali dejstvo, da si Chelsy ni želela celo življenje biti na očeh javnosti.

 



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.