Magazin > VIP
84 ogledov

PrincAndrew kategorično zanika obtožbe

Andrew princ yorški vojvoda FameFlynet
Buckinghamska palača se je še enkrat odzvala na obtožbe, da naj bi princ Andrew pred več kot desetletjem imel spolne odnose z mladoletnico.

Palača se je vnovič odzvala na obtožbe na račun princa Andrewa, potem ko so v nedeljskih izdajah časopisov na dan prišle nove podrobnosti o spolnem škandalu, v katerega naj bi bil princ vpleten. Kategorično so zanikali, da bi princ imel spolne odnose z Američanko, ki trdi, da je bila v to prisiljena še kot mladoletnica. 

Američanka trdi, da so jo v času, ko je bila mladoletna, trikrat prisilili v spolne odnose z britanskim princem. V to naj bi jo prisilil ameriški finančnik Jeffrey Epstein, ki se ni prvič znašel v središču spolnega škandala. 

Ženska je prek svojih odvetnikov napovedala, da bo ne bo več tiho in da bo zahtevala pravico. Slednje je napovedal tudi Alan Dershowitz, nekdanji profesor prava na univerzi v Harvardu, ki je omenjen v vloženih dokumentih. Dershowitz se veseli, da bo ženska morala pod prisego podati svoje obtožbe. 

Nasvet ima tudi za princa. Na srce mu polaga, naj se posluži vseh pravnih sredstev, ki jih ima na voljo, da si opere svoje ime. "Ne morete dovoliti, da takšne obtožbe preprosto ostanejo v zraku in ne morete dovoliti, da vas ljudje še naprej po krivem obtožujejo," meni Dershowitz. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.