Magazin > VIP
48 ogledov

Prince dokazal, da Janet laže

Prince Jackson, Paris Jackson FameFlynet
Čudnih dogodkov pri Jacksonovih še kar ni konec. Prince Michael je pred dnevi z objavo na Twitterju dokazal, da za vsem stoji njegova teta Janet, nato pa so njegovi zapisi skrivnostno izginili.

Prince Jackson je na svojem Twitter profilu v torek objavil SMS-sporočilo svoje tete Janet, iz katerega je jasno razvidno, da je Janet kriva za vse nejasnosti in spore, ki so v preteklih dneh nastali v družini Jackson. Prince je namreč svojim tetam in stricem v ponedeljek poslal sporočilo: "To je preveč! Zahtevam, da govorim s svojo babico takoj zdaj!" Nato pa je prejel odgovor tete Janet, ki očitno ni bil namenjen njemu: "Ne pustite mu, prosim."
Sin pokojnega zvezdnika Michaela Jacksona je fotografijo tetinega sporočila kot dokaz objavil na Twitterju, ta pa je kmalu zatem skrivnostno izginila, namesto nje pa se je pojavil nov, čuden zapis: "Tile tviti niso moji." Zanimivo pri tem je, da je bil ta zapis objavljen preko računalnika in ne preko mobilnika, preko katerega Prince sicer vedno objavlja tvite. Da nekaj ni v redu, je za ameriški portal RadarOnline.com potrdila kar Princeva sestra Paris. "Princu so vdrli v njegov račun, a brez skrbi, še enkrat bo objavil fotografijo sporočila," je dejala 14-letnica in v bratovem imenu Janet sporočila: "Če boš nadaljevala z lažmi, bom jaz nadaljeval z resnico."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.