Magazin > VIP
97753 ogledov

"Prince Philip ne bo več dolgo z nami“

princ philip Profimedia
Že od decembra ga ni na spregled.

Princ Philip se že od decembra skriva na posestvu Sandringham, zaradi česar so mnogi zaskrbljeni za njegovo zdravje. Kot je znano, je moral med božičnimi prazniki za štiri dni v bolnišnico. Dvor je takrat sicer razložil, da je šlo za preventivni ukrep zaradi težav, ki jih je imel v preteklosti.

Nekdanji tiskovni predstavnik kraljice, Dickie Arbiter, je za oddajo Nine News Australia izjavil, da je vojvoda zelo šibek in Meghan in Harryja zato pozval, naj Archieja čim prej pripeljeta na Otok k pradedku in prababici. "Princ Philip bo junija star 99 let. Ne bo več dolgo z nami. Na to je treba gledati trezno. Med prazniki je bil v bolnišnici, nihče ga ni videl in zelo je šibek, kar se zgodi ljudem, ki so visoke starosti,“ je še dodal.

Philip se je "upokojil“ leta 2017. Strokovnjaki se bojijo, da kraljico čaka novo strašno leto. "Stara bo 94. let in v zadnjem letu se je morala soočiti z različnimi stvarmi – od megxita, ločitev in tudi z bolnim soprogom,“ je povedala Angela Mollard, ki je ob tem spomnila tudi na škandal s princem Andrewom, ki ga kraljica prav tako ni mogla spregledati. 

Komentarjev 6
  • Avatar Fallilena
    Fallilena 23:40 07.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

  • matermila 18:21 07.marec 2020.

    99 letni možak ne bo več dolgo med nami,je to znanstvena ugotovitev?

  • anton55 18:09 07.marec 2020.

    Mu nič ne koristi plava kri.