Magazin > VIP
719 ogledov

Prince: Za njegovo smrt kriva bolnišnica?

Prince Profimedias
Pevčeva družina se je odločila za tožbo.

Po tem, ko je tožilstvo objavilo, da v primeru smrti pevca Princa ne bodo vložili obtožnice, saj je nemogoče ugotoviti, kako je glasbenik prišel do zdravil, ki so ga ubila, je zvezdnikova družina sporočila, da bodo tožili bolnišnico, ki ga je zdravila en teden pred njegovo smrtjo, ko je zaradi prevelikega odmerka potreboval pomoč.  

Kot pravijo, niso pravilno diagnosticirali in zdravili pevčevo odvisnost od opioidov in tako neposredno zakrivili njegovo smrt.  
Tožijo sicer tudi zdravnika te bolnišnice in farmacevta pri Walgreens, ki so zanj skrbeli tik pred smrtjo. Farmacevt naj bi Princu predal zdravila na recept v »neveljavne medicinske namene«, poleg tega pa ni poskrbel za to, da bi jih je pevec pravilno jemal.

V zvezdnikovem telesu so našli kar 67,8 mikrograma zdravila fentanil na liter krvi. Zdravilo, ki ga predpisujejo za lajšanje bolečin, je kar 80-krat močnejše od morfija. Kot poročajo mediji, je količina fentanila v Prinčevi krvi šokantna. Kot dokaz so navedli podatek, da so v krvi ljudi, ki so umrli zaradi tega opiata, našli med 3 in 58 mikorgamov fentanila na liter krvi.

Prince Prvič v javnosti Magazin Posnetek Princa tik pred smrtjo
Komentarjev 1
  • erikkk 10:42 24.april 2018.

    Tako kot so mojega očeta na Topolščici ki se skor premaknat ni mogu pustili v lastnem blatu 5 ur. Če nebi tist dan prišel mu na obisk bi ga takega vrjetno pustili do jutra. Zato ljudi ki imate svojca na ...prikaži več Topolščici pozivam da sami vodite skrb za bolnika. Sam smatram da je Topolščica kriva za vse težave ki jih je oče imel.