Magazin > VIP
8332 ogledov

Princesa Anne pokritizirala Williama in Harryja

princesa anne Profimedia
Brez dlake na jeziku nad mlajšo generacijo.

Princesa Anne je za revijo Vanity Fair pokritizirala mlajšo generacijo, ki po njenem mnenju poskuša na novo odkriti toplo vodo. Besede 69-letnice so verjetno bolj kot na Williama in Kate letele na Harryja in Meghan, ki sta pred nekaj dnevi predstavila svojo novo dobrodelno fundacijo Archwell. Kot je znano, sta se zakonca Sussex že pred časom ločila od dobrodelnih projektov, nad katerimi bdita zakonca Cambridge.

69-letnica je poudarila, da se je treba, kar se filantropije tiče, vrniti „k osnovam“ in preizkušenim pristopom. Kraljičina edina hčerka je povedala, da se je šele po desetih letih dela za organizacijo Save The Children počutila dovolj podučeno, da si je v imenu te organizacije upala sodelovati pri javnih debatah. "Mislim, da mlajša generacija ne razume, kaj sem v preteklosti počela. Ne pogledajo starejših in rečejo: 'Oh, to si naredila?' Ali: 'Tja si šla?'“ je dejala in dodala, da mladi želijo stvari danes delati na drugačen način. "Prosim, ne izumljajte več tople vode. Tam smo bili in to že izumili. Nekaj od teh stvari ne deluje. Morali se boste vrniti k osnovam.“

Anne je zelo dejavna članica dvora. Lani je opravila več kot 500 nastopov v imenu krone. Avgusta bo dopolnila 70. let, a o pokoju še ne razmišlja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.