Magazin > VIP
31148 ogledov

Princesa Charlene jih je po nosu dobila še od ene Albertove ljubimke

princesa charlene Profimedia
Z njo se je družil tri leta.

Simona Tagli | Avtor: Profimedia Profimedia
Princesa Charlene je zaradi zdravstvenih težav že skoraj eno leto ločena od svoje družine. Marca je odpotovala v Južnoafriško republiko, ki je zaradi vnetja ušesne votline vse do novembra ni mogla zapustiti. V kneževini je ostala nekaj dni, nato pa odpotovala v Švico, kjer se zdravi zaradi izčrpanosti. 

V času njene odsotnosti se je oglasila Albertova nekdanja ljubimka Nicole Coste, mama njegovega sina Alexandra, ki je Charlene v intervjuju blatila. Povedala je, da ima z Albertom lep odnos, Charlene pa ne more oprostiti, da je sobo njenega sina prestavila v krilo, kjer spijo zaposleni. 

Bild je sedaj govoril še z eno Albertovo ljubimko, italijansko TV zvezdo Simono Tagli, ki jo je Albert spoznal med teniškim turnirjem v Rimu. Z njo se je dobival tri leta. "Alberta še vedno nosim v srcu. Je pravi princ. Všeč sta mu bila predvsem moja ženstvenost in seksapil. Na področju intime je bil strasten,“ je povedala. 

Pogovor je nanesel tudi na Charlene. Simona ne more razumeti, kako se je princesa odzvala na družinsko krizo. "Žal mi je, da je bila lani zaradi zdravja tako dolgo ločena od družine. Kot mama pa tega nisem mogla razumeti,“ je udarila po princesi. 

Simona prav tako ne more razumeti, da se je maše od prazniku svete Devote v Monaku brez povabila udeležila Nicole Coste. "Slon v trgovini s porcelanom. To ni moj stil,“ je izjavila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.