Magazin > VIP
34274 ogledov

Princesa Charlene morala na operacijo, njena nova fotografija dviguje prah

Princesa Charlene Profimedia
Že od maja v Južni Afriki.

Monaška princesa Charlene je v Južno Afriko, kjer se zavzema za ogrožene živalske vrste, odpotovala maja in tam bo zaradi težav z zdravjem ostala vse do konca oktobra. Zaradi vnetja ušesne votline namreč ne sme leteti. Kot je pred kratkim povedala, živi nočno moro, saj močno pogreša družino, od katere še nikdar ni bila tako dolgo ločena.

Bo operacija rešila težave?

V petek je prestala 4-urno operacijo, ki naj bi odpravila zaplete, ki so se pojavili po posegu, ki ga je imela spomladi, ko so ji dvignili sinusno dno. Lepotica dobro okreva, so sporočili z dvora, kjer tudi pravijo, da jo bosta otroka in mož kmalu obiskali.

Monačani so se že spraševali, kaj se dogaja z njihovo princeso in zakaj se ne vrne domov. Dvor se že dolga leta bori z govoricami, da se Charlene v kneževini ne počuti dobro. Namigovanja se pojavijo vsakič, ko 43-letnico v javnosti ujamejo z mrkim obrazom. 

V svoji domovini, Južni Afriki, pa je princesa v svojem elementu. Njena zadnja fotografija, s katero je opozorila na pokole nosorogov, je dvignila veliko prahu. Njeni sledilci so navdušeni in pozdravljajo njen trud. "Pozabi na moža. Živi svoje življenje in počni to, kar te osrečuje. Verjamem, da si neverjetna mama,“ se je glasil komentar pod njeno „divjo“ fotografijo.

Komentarjev 1
  • Majazmaja 11:42 16.avgust 2021.

    Res je neverjetna mama, ki 5 mesecev ne bo videla svojih malih otrok. In jih očitno niti ne pogreša.