Magazin > VIP
18754 ogledov

Princesa Charlene spet izginila, dvor molči

princesa charlene, knez albert Profimedia
Sem naj bi že dva tedna po vrnitvi iz Švice odpotovala monaška princesa Charlene.

Knez Albert, Jacques in Gabriella so več mesecev nestrpno čakali vrnitev princese Charlene, ki je bila zaradi hudega vnetja osem mesecev ujeta v svoji nekdanji domovini. Iz Južnoafriške republike se je vrnila novembra, čez nekaj dni pa odpotovala v Švico, kjer se je do marca zdravila zaradi hude izčrpanosti. 

Veselje ob njeni vrnitvi je bilo veliko, so pa mnogi dvigovali obrvi, ko se je razvedelo, da se 43-letnica ni vrnila v palačo, ampak se je umaknila na podeželje, na družinsko posestvo Roc Agel, ki je bil tudi Grace Kelly zelo pri srcu.

Že v začetku marca se je govorila, da princesa ne želi več živeti v kneževini. Poznavalec razmer na dvoru je za Voici povedal, da princesa razmišlja o selitvi. "Spoznala je, da vrnitev v Monako ne bi dobra zanjo," je izjavil. Njegove besede je potrdil še en vir. "Ne želi, da bi Jacques in Gabriella odraščala v Monaku," je povedal. Ali najnovejše govorice potrjujejo besede vira? Charlene naj bi namreč le dva tedna po vrnitvi domov Monako spet zapustila in se po pisanju časnika Corriere della Sera umaknila na Korziko. Paparaci so jo ujeli na letališču v Nici.

Charlene je leta 2015 povedala, da uživa na tem otoku, ker je podoben deželi, v kateri je odraščala. Dvor njenega odhoda ni potrdil. 

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:53 13.april 2022.

    Sama je rinila v Monaški dvor in za zloglasnim Albertom, zdaj pa ima. Unićila si je življenje!