Magazin > VIP
12537 ogledov

Princesa Charlotte prvič o tragediji, ki je spremenila njeno življenje

stefano casiraghi
1/7
Profimedia
3. oktober 1990 si bodo Monačani za vse čase zapomnili.

Osem let po smrti princese Gracie Patricie je kruta usoda še enkrat udarila po družini Grimaldi. Med dirko s katamarani se je smrtno ponesrečil mož princese Caroline in oče njenih treh otrok, 30-letni Stefano Casiraghi. Bil je ljubezen njenega življenja ...

Caroline in otroci na srečo niso bili priča tragičnemu dogodku. Caroline se je po smrti moža z otroki preselila na podeželje, v vas Saint-Rémy, kjer je Stefano tik pred smrtjo za družino kupil posestvo. "Rešili so me otroci. Zanje sem hotela in morala živeti," je povedala Caroline.

Charlotte je bila stara štiri leta, ko je izgubila ljubljenega očeta. O tej izgubi je spregovorila šele sedaj, tri desetletja pozneje. "Preplavila so me močna čustva," je izjavila za revijo "Les Inrockuptibles". "Ko se moraš v otroštvu soočiti z brutalno smrtjo, zate nič več ni samoumevno. Vprašala sem se, zakaj jaz. 'Zakaj se v tem telesu? Zakaj obstajam?'" je še razložila princesa, ki je uteho našla v knjigah. "Prebolevanje je trajalo zelo dolgo. Knjige so mi zelo pomagale," pravi lepotica, ki poudarja, da se rane, ki jo s seboj nosijo otroci, ki so zgodaj izgubili starše, ne sme ignorirati. 

Za princeso bo njena družina vedno na prvem mestu. Je ponosna mama 8-letnega Raphaela, ki se ji je rodil v razmerju s komikom Gadom Elmalehom, in 3-letnega Balthazarja. Njegov oče je princesin soprog, filmski producent Dimitri Rassam. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.