Magazin > VIP
15515 ogledov

Princesa Eugenie spregovorila o svojem trpljenju

princesa eugenie, princesa beatrice Profimedia
Kritike je morala poslušati v svojem najbolj ranljivem obdobju.

Hčerka princa Andrewa, Eugenie, je priznala, da so negativni komentarji o njenem videzu nanjo imeli velik vpliv.

Znano je, da je britanski tabloidni tisk neizprosen - tudi do predstavnikov monarhije, ki so morali prebrati že mnogo pikrih naslovov na svoj račun. Tudi princesa Eugenie. Eden od najhujših "napadov" nanjo in njeno sestro Beatrice se je zgodilo po poroki princa Williama, in sicer zaradi njunih vpadljivih  klobukov, iz katerih so se delali norce. Eugenie pravi, da grdih komentarjev na žalost ni mogla preslišati.

princesa eugenie | Avtor: Profimedia Profimedia
To je razkrila v podkastu Jessie in Lennie Ware, Table Manners. Princesa pravi, da je morala ves čas poslušati komentarje, da ni izbrala lepih oblačil in da je bila videti grozna. Zaradi nenehnega ocenjevanja njenega videza se je z njim začela zelo obremenjevati. Kritike so definitivno povzročile težave, je dejala. "Mislim, da je tako pri vseh javnih osebah," je izjavila in dodala, da je pri vsem tem največja težava to, da kot član kraljeve družine medijem postaneš zanimiv ravno takrat, ko vstopiš v najstniško obdobje. "V naši družini se to zgodi v najbolj 'idealnem' času - ko dopolniš 13 let, imaš neumno pričesko, si malo debeluškast in te fantje šikanirajo. Vse, kar si pri tej starosti želiš, je zagotovilo, da si na pravi poti, a ga ne dobiš. Zgodi se ravno nasprotno."

Eugenie zato toliko bolj uživa na Portugalskem, kjer sta si z možem ustvarila drugi dom in ni v središču pozornosti medijev. "V trgovino lahko grem v trenirki in z ruto na glavi. Vseeno je. To nikogar ne zanima," pravi.

princesa eugenie | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.