Magazin > VIP
12892 ogledov

Princesa Kate je bolj neizprosna, kot se zdi na prvi pogled

kate middleton Profimedia
Za njenim toplim nasmehom se meda skriva "železna lady".

Oboževalci britanskega dvora ljubijo valižansko princeso Kate, ki je skupaj s soprogom Williamom monarhiji povrnila nekaj blišča in tudi simpatij, ki jih je izgubila, ko je na tragičen način umrla princesa Diana.

Zdi se, da je Kate rojena kraljica in da si Will ne bi mogel izbrati boljše žene. S tem se strinja tudi poznavalec dvora Valentine Low, ki sicer opozarja, da se za Katinim nasmehom skriva neizprosna ženska in da tisti, ki mislijo, da je mamica treh otrok precej medlega značaja, motijo. "Je veliko bolj neizprosna, kot se zdi," je povedal in dodal, da ima Kate za to dober razlog. 

Valižanska princesa se zaveda, da bo nekoč kraljica, zato ves čas razmišlja o dolgoročni varnosti, moči in stabilnosti družine kot institucije. Kot primer je Low navedel odziv dvora na Harryjevo in Meghanino trditev, da so med člani kraljeve družine rasisti. Kate naj bi bila po njegovih besedah tista, ki je želela, da se v sporočilu za javnost uporabi stavek "spomini se lahko razlikujejo", s čimer je posejala dvom v resničnost izjav zakoncev Sussex.

Komentarjev 1