Magazin > VIP
142 ogledov

Princesa Letizia naročila uničenje dokazov

Letizia EPA
Bratranec španske princese Letizie je napisal knjigo, v kateri je razkril cel kup pikantnosti o svoji slavni sestrični.

Španska kraljeva družina je v vse večji godlji. Kralju sive lase povzroča hči Cristina, ki jo oblasti sumijo sodelovanja pri goljufiji njenega moža, zdaj pa še njegova snaha Letizia. Ta naj bi namreč tik pred poroko s prestolonaslednikom Felipejem skrila vse dokaze o splavu.

Odvetnik David Rocasolano Lláser je bil nekoč Letizijin zaupnik, zdaj pa spada med njene največje sovražnike. O svoji slavni sestrični je namreč napisal knjigo z naslovom Adijo, princesa.

Lláser o princesi ve zelo veliko. Med drugim jo je zastopal pri ločitvi od prvega moža. A, kot pravi, to ni edina črna packa v življenjepisu nekdanje novinarke. Odvetnik namreč trdi, da je moral po njenem naročilu uničiti vse problematične informacije iz njene preteklosti. Med drugim tudi dokaze o splavu, ki ga je imela pred leti. "Če bi kraljeva družina to vedela, Felipeju ne bi dovolili poroke," pravi avtor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.