Magazin > VIP
48 ogledov

Princesa Madeleine nesrečna

princesa madeleine, chris o'neill
1/3
Profimedias
Švedska princesa Madeleine si želi nazaj na Švedsko.

33-letnica se je pred nekaj meseci s soprogom Chrisom O'Neillom in otrokoma, Leonore in Nicolasom, preselila v London, kjer pa je menda na smrt nesrečna.

"Osamljena je, čeprav sta oba otroka z njo. Zdi se, da je žalostna in introvertirana, kar ni značilno zanjo,“ je reviji Gala zaupala princesine dolgoletna prijateljica. Vsega je kriv njen mož Chris, ki je sedež svojega podjetja iz New Yorka preselil v London. "Dela 60 ur na teden. Skorajda nič ga ni doma. Mislim, da ima Madeleine domotožje in da bi se že jutri preselila nazaj v Stockholm,“ je še razkrila in dodala, da Maddy v Veliki Britaniji nima niti prijateljic, ki bi jim lahko zaupala svoje tegobe in z njimi preživljala prosti čas.

V Londonu sicer živi tudi Chrisova mama, a z njo Madeleine ni veliko v stikih. Prijateljica trdi, da princesi nikoli ne priskoči na pomoč, kadar jo potrebuje, čeprav živi le 15 minut stran.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.