Magazin > VIP
32 ogledov

Princesa Madeleine povzročila škandal

Princesa Madeleine Reuters
Švedska princesa Madeleine je kršila protokol in na Švedskem sprožila škandal.

Devetindvajsetletna lepotica je s svojim novim fantom Chrisom O'Neillom v New Yorku obiskala koncert švedskega mladinskega orkestra. Švedski dvor tega zmenka ni bil prav nič vesel, saj je princesa kršila protokol. Javnih prireditev se člani dvora namreč ne smejo udeležiti v spremstvu prijateljev. Tudi Daniel Westling s prestolonaslednico Victorio ni smel na javne prireditve, dokler nista bila zaročena. "Nismo mogli verjeti očem. Princesa je prekoračila mejo," se jezijo švedski mediji, ki sicer priznavajo, da je pravilo staromodno, a bi ga morala princesa kljub temu spoštovati.

Je namenoma kršila protokol?

Mediji se sprašujejo, zakaj je princesa, ki velja za najlepšo v Evropi, kršila protokol, ki ga zelo dobro pozna. Viri blizu dvora pravijo, da se je Maddie na ta način maščevala staršem, ki so dekletu njenega brata, s katero se ne razume najbolje, dovolili, da se je družini pridružila na dopustu v Franciji.

Princesa naj bi bila poleg tega še vedno jezna na očeta, ki je vpleten v seks škandal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.