Magazin > VIP
24 ogledov

Princesa Madeleine v drugo zaročena

princesa Madeleine Reuters
V Evropi se kmalu obeta še ena kraljeva poroka. Tokrat se bo vse vrtelo okrog švedske princese Madeleine, ki se je pred kratkim zaročila z ameriškim poslovnežem Christopherjem O'Neillom.

Njuno zaroko je potrdila tudi kraljeva palača, ki se zelo veseli še ene poroke. Pred dvema letoma se je namreč poročila prestolonaslednica Victoria, zdaj pa je na vrsti njena mlajša sestra. Madeleine je najmlajša izmed treh otrok kralja Carla Gustafa in kraljice Silvije ter četrta v vrsti za prestol.

Tabloid Expressen poroča, da je Madeleine svojega bodočega moža spoznala v New Yorku ter da je Christopher od svoje izbranke starejši osem let. Zaljubljenca sta veselo novico sporočila na uradni spletni strani švedske kraljeve družine prek videoposnetka. "Chris me je zasnubil v New Yorku, v začetku oktobra. Zelo, zelo sva srečna," je povedala Madeleine, Chris pa je dodal: "Poznava se že dve leti, pred kratkim pa sem končno zbral dovolj poguma, da sem jo zasnubil. Hvala bogu je rekla da." Christopher je spregovoril tudi v švedščini in ob tem povedal, da se uči jezika, a da je zelo težko.

Madeleine je še razkrila, da se bosta vzela naslednje poletje in da se bo poroka odvijala na Švedskem. To je za 30-letno princeso sicer že druga zaroka. Prvo je razdrla leta 2010, ko je izvedela, da jo je zaročenec Jonas Bergström varal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.