Magazin > VIP
30 ogledov

Princesa spregovorila o bodočem svaku

Victoria Estelle EPA
V velikem televizijskem intervjuju je švedska princesa Victoria spregovorila tudi o zaročencu svoje sestre Madeleine.

Princesa Victoria v televizijskem intervjuju ni govorila le o svoji desetmesečni hčerki Estelle, ampak tudi o zaročencu svoje sestre Madeleine, Chrisu O'Neillu. "Veseli me, da je Madeleine srečna. Veselim se tudi poroke. Chris je prijazen človek. Vse ga zanima in zelo je razgledan. Z njim se rada pogovarjam," je povedala Victoria, ki je tudi o svojem možu Danielu našla le lepe besede: "Je kul, socialno angažiran in prijazen."

Maddy in Chris živita v New Yorku. Ali se bo princesa po poroki vrnila v domovino, še ni znano. "Ne vidimo se tako pogosto, kot bi si želeli. Na srečo pa dandanes ni težko ostati v stikih. Hitro ji lahko pošljemo Estellino novo fotografijo, ona pa nam svoje," pravi prestolonaslednica.

Švedska kraljeva družina pa se letos ne veseli le poroke. 8. junija bo kralj Carl Gustaf praznoval 40. obletnico vladanja, Victorijin mož Daniel na isti dan praznuje 40 let, kraljica Silvia pa bo 23. decembra stara 70 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.