Magazin > VIP
17722 ogledov

Princesa Victoria: Ta fotografija je hkrati prelepa in tragična

princesa Victoria Sara Friberg/Royal Court of Sweden
Mala Emilia je prepotovala 640 kilometrov, da bi spoznala švedsko princeso Victorio.

Emilii iz švedskega mesta Trelleborg se je izpolnila velika želja. Spoznala je švedsko prestolonaslednico Victorio, ki jo je povabila v palačo v Stockholmu. Obisk je organizirala organizacija "Moj posebni dan“, ki hudo bolnim otrokom in najstnikom izpolnjuje želje. Emilia, ki obožuje vse, kar je povezano s kraljevo družino, ima namreč tumor na možganih.

7-letnica se je z Victorio eno uro pogovarjala o tem, kakšno je življenje prave princese. Med drugim je Emilia izvedela, da Victoria za pričvrstitev tiare potrebuje veliko lasnic in da mora biti zelo previdna, ko se v dolgi obleki na banketu po podelitvi Nobelovih nagrad spušča po stopnicah. Na koncu pa je imela 42-letnica za dekletce še posebno presenečenje. "Slišala sem, da imata s sestrico radi konje. Zato sem svojega očeta vprašala, ali lahko obiščeta naše.“ Veselje je bilo nepopisno. Družinica se je tako lahko pred odhodom domov s kraljevo kočijo popeljala po glavnem mestu. Dan, ki ga Emilia verjetno nikoli ne bo pozabila ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.