Magazin > VIP
3594 ogledov

Princesa Victoria v skrbeh: Dvor spregovoril o stanju njenega moža

princesa victoria Profimedias
Oba sta zbolela za koronavirusom, Daniel spada v rizično skupino.

Zadrževala sta se večinoma doma, tudi rojstne dneve otrok so praznovali sami, a sta se švedska prestolonaslednica Victoria in njen soprog Daniel kljub temu okužila s covidom-19.

Švedi so se za princa zelo ustrašili, saj spada v rizično skupino ljudi, za katere bi virus lahko bil usoden. Pred 12 leti so morali 47-letniku namreč presaditi ledvico. Daniel, ki Victoriji že 19 let stoji ob strani, je odvisen od zdravil, ki zavirajo delovanje imunskega sistema, da njegovo telo ne bi začelo zavračati organa, ki mu ga je daroval oče. 

Sedaj pa se je oglasil švedski dvor, ki je preko tiskovne predstavnice sporočil, da oba dobro okrevata. Podrobnosti niso razkrili.

princesa Victoria | Avtor: Anna-Lena Ahlström/Kungahuset.se Anna-Lena Ahlström/Kungahuset.se

Komentarjev 1
  • JZekspert 09:18 17.marec 2021.

    Malo se pozanimajte, od kje vse to. Gre za projekt SZO, ki je najela Hill & Knowlton, da preko znanih osebnosti propagira korona-laži in krona-propagando. Naključij ni. Obame, Clintona in Busha le zato ni pri nas, ker smo preveč anti-ameriški...Njihovi ...prikaži več klienti (H&K) so bili prej kancerogeni tobačniki, azbest, svinec, (pričanje kuvajtske deklice o inkubatorjih) za vojno v Iraku... sama dobra dela, torej.