Magazin > VIP
88 ogledov

Princesa zaradi nasilja v novo šolo

princ Naruhito, princesa Masako, princesa Aiko Reuters
Japonska princesa Aiko je v ponedeljek začela obiskovati novo šolo v Tokiu, kamor sta jo pospremila starša, ki sta še posebej zaščitniška, odkar so Aiko v šoli ustrahovali.

V ponedeljek sta princ Naruhito in princesa Masako svojo 12-letno hčerko Aiko pospremila v šolo v Tokiu, kjer se bo po novem šolala. Mlada princesa, ki sicer ni vajena medijske pozornosti, se je pred vstopom v svojo novo šolo pogumno nasmehnila fotografom in bržkone pogoltnila cmok v grlu.

Aiko ima namreč slabe izkušnje s sošolci, saj so jo pred štirimi leti ustrahovali, zaradi česar se je celo za dva meseca izpisala iz šole. Nasilje sošolcev je šlo celo tako daleč, da je Aiko začela trpeti za hudimi psihičnimi težavami, zato se je od marca do maja 2010 šolala doma, potem pa je šolo obiskovala v spremstvu mame Masako, prisotna pa je bila le pri nekaterih predmetih. Čez dobro leto in pol je morala spet za nekaj časa pustiti šolo, saj je zbolela za pljučnico, zaradi česar je morala celo v bolnišnico.

Na najnovejših fotografijah pa je Aiko videti zdrava in polna pričakovanj, zato upamo, da se slaba izkušnja s sošolci ne bo ponovila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.