Magazin > VIP
32 ogledov

Prinčeva ljubimka prihaja iz bordela

Ernst August
1/3
Profimedias
Se bo monaška princesa Caroline po objavi teh fotografij le ločila od hannovrskega princa Ernsta Augusta?

Hannovrski princ Ernst August, ki je poročen z monaško princeso Caroline, je na oktoberfestu v Münchnu javnosti predstavil svojo novo ljubimko. Gre za 26-letno Romunko Simono, ki si je denar služila s plesanjem v nočnih klubih, trenutno pa naj bi kot model promovirala bordele v Avstriji.

Kako dolgo bo Caroline prenašale moževe ljubice, je zapisano v zvezdah. Letos je očetu svoje hčerke na sodišču, kjer se je princ zagovarjal zaradi napada na kenijskega gostinca, zvesto stala ob strani. Ernsta Augusta pa v Monaku že lep čas ni bilo na spregled. Caroline se uradnih dogodkov udeležuje sama. Par naj bi se sicer razšel že septembra lani. Govori se, da sta se dogovorila, da do nadaljnjega ostaneta v zakonu, četudi živita ločeni življenji.

Da se Ernst August ne želi ločiti, razumemo. Caroline naj bi namreč v primeru razveze pripadala polovica njegovega premoženja, ki je ocenjeno na 6,3 milijarde evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.