Magazin > VIP
17985 ogledov

Princu Andrewu roka spolzela prenizko ...

princ andrew Reševalni pas/Twitter
Javnost se zgraža.

Princ Andrew si je v družbi hčerk Beatrice in Eugenie ter nekaterih drugih članov družine pred dvorcem Balmoral, kjer je v četrtek umrla kraljica Elizabeta II., ogledoval rože in sporočila, ki so jih pred ograjo položili žalujoči Britanci.

Kamera je Andrewa in Eugenie snemala v hrbet. Ko je drugi sin kaljice Elizabete počepnil, je njegova roka zdrsnila Eugenie po zadnjici, kar je, glede na preteklost princa, ki je bil obtožen spolnega napada na mladoletnico, ki mu jo je predstavil pedofil Jeffrey Epstein, dvignilo veliko prahu. 

Se je pa veliko komentatorjev Andrewu postavilo v bran. "Ne verjamem, da je otipaval hčerko. Sklanjaj se je in si na ta način pomagal," je zapisal uporabnik Twitterja, nekdo drug pa je dodal: "Žalostno je, da ta družina ne more žalovati brez polemik. Ne glede na to, ali so jih ustvarili sami ali ne, jih ne moremo pustiti pri miru 10 dni? Ne podpiram Andrewa, ampak za božjo voljo, njegova mati je pravkar umrla. Mogoče bi morali takšne stvari objaviti čez en teden."

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.