Magazin > VIP
31 ogledov

Princ Harry začel poročni protokol

princ harry EPA
Princ Harry naj bi se že začel pripravljati na poroko.

Cressida bonas | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Iz Velike Britanije prihaja slaba novica za oboževalke princa Harryja. Rdečelasec naj bi že začel poročni protokol, ki se ga mora kot član kraljeve družine držati kot pijanec plota. Med drugim mora od svoje babice kraljice Elizabete II. dobiti dovoljenje. "Viri z dvora so izdali, da kraljica še ni prejela prošnje, a dejstvo, da so informacije že prišle v javnost, lahko kaže na to, da je princ svojo izvoljenko že zaprosil za roko. Novico bo dvor potrdil, ko bodo izpolnjene vse točke protokola," je za revijo OK! razložil strokovnjak za britanski dvor.

Kot še poročajo, naj bi bila družina 29-letnega modrokrvneža nad Cressido Bonas navdušena. Lepotička je osvojila celo kraljičino srce. "Da si kraljica želi, da bi se Harry poročil, ni skrivnost. Cressida kraljico spominja na njeno pokojno sestro Margaret. Všeč ji je, ker prihaja iz urejene družine," je povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.