Magazin > VIP
15 ogledov

Pripravlja se na poseben korak

Činča je že pred razglasitvijo zmagovalca zanimalo, kako je z davkom. (Foto: Kat Žurnal24 main
Zmagovalec Big Brotherja slavnih Jože Činč o prvi noči na prostosti, o grožnjah komentatorjem in stavi, ki ga je pahnila v razvado.

Koliko časa ste spali prvo noč na prostosti?
Vprašaj me, koliko časa sem ležal - dobri dve uri, tri. Nisem zatisnil očesa.

Kaj vse vam ni dalo spati?
Emocije, adrenalin, podoživljanje zadnjih ur. Nato sem šel na splet pogledat to
famozno Beyonce in podobno, potem pa je normalno sledil pogovor doma, objemi in je bila ura že pol devet in smo pili prvo kavo in dajali intervjuje.

Ste si na spletu pogledali tudi fenomen Si jedla sir?
Jaz imam rad sir in salamo za en soliden toast.

Ste, ko ste prišli iz hiše po tako dolgi izolaciji, doživeli šok?
Meni je bil prihod iz hiše super pozitiven občutek. Okoli hiše so bili ves čas ljudje, slišal sem, da kličejo moj priimek, vrtijo mojo glasbo. Terasa je bila polna obiskovalcev, počutil sem se kot rock zvezdnik. Vse je šlo tako hitro, spomnim se samo kričanja in hitenja, solz, punce in hčerke na tribuni.

V hiši ste izjavljali, da zagotovo niste favorit. Ste bili res tako presenečeni, da ste prišli v finale?
Ja, zelo. Nepošteno bi bilo, če ne bi povedal, da, če si že nekaj časa v hiši, potihem začneš pričakovati finale oziroma si ga želiš. Ko sem izjavil, da bi bila zmaga znanstvena fantastika, pa to ni bila fraza, ampak popolna resnica.

Zakaj naj bi bilo to tako nemogoče?
Ker se mi je zdelo, da sem najbolj dolgočasen tip v hiši, ki samo kadi.

Boste poslušali nasvet Angelce Likovič, da bi morali manj kaditi?
Saj ima prav, preveč kadim. Pred leti sem bil že karakter in sem zdržal pet let in pol, a sem začel spet kaditi zaradi ene neumne izgubljene stave. To bi bila taka zmaga, če bi nehal, ampak trenutno o tem absolutno ne razmišljam. Zdaj sem ponosen nase, ker v Big Brotherju nisem nehal kaditi (smeh).

Kaj sicer mislite o komentatorjih ter njihovih nasvetih oziroma komentarjih?
Delček komentarjev sem doživel, ko so prišli v hišo med zadnjo nalogo, in videl, da so informirani o vsem, doživel sem finalno komentiranje, ki mi je bilo fajn in hudomušno. Skoraj z vsemi izjavami se nekako strinjam, kaj se je dogajalo, koga so baje trgali in na kak način, v to pa se ne bi spuščal in tega niti ne bom gledal. Vsak ima svoj princip komentiranja in meni je bilo prav luštno.

Kaj si mislite o tožbah, s katerimi grozijo komentatorjem?
V te stvari se ne bom vpletal niti me ne zanimajo in bi bilo zelo nefer, če bi to kakorkoli komentiral. Slišal sem različne verzije, in to je to.

Kdo vam je najlepše pel v hiši?
Mišo.

Kaj pa med ženskami?
Med ženskami je edina pela Sandra.

 

Ali lahko nekdo biva 70 dni v hiši BB, ne da bi pokazal svojo pravo naravo?
Nemogoče, ni ga oskarjevega nagrajenca, ki bi lahko igral 70 dni.

Kaj boste z denarjem?
Najprej ga moram dobiti. O tem sploh še ne razmišljam, zagotovo pa bo uporabljen pametno. Imam neke načrte, a so moji plani. Rekel sem, da bom, ko pridem ven, ne glede na to, kaj se zgodi, napravil en poseben korak, ki bo stal nekaj malega, recimo, da bo to nagrada meni in še komu.

Kaj boste počeli naslednjih 14 dni?
Do srede imam intervjuje. V naslednjih sedmih dnevih mislim, da imam štiri špile z bendom, potem pa pride novoletni čas. Da bi se stanje umirilo, ni šanse, čim več pa bom poskušal biti v toplem objemu.

S kom boste ostali v stiku?
Telefonske imamo. Kdor bo hotel, me bo poklical. Z nekaterimi bom super prijatelj, z enimi bomo znanci, z enimi se bomo pozdravljali, z enim pa na žalost mogoče ne več stikov. Sem pa Geni obljubil, da greva, takoj ko bo mogoče, res na eno kavo, na kateri se bova pogovarjala o glasbi, fuzbalu ... Enako sva dogovorjena z Mišem, ko bom šel v Prekmurje.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.