Magazin > VIP
49 ogledov

Pripravljena na še več neumnosti

(Foto: Mediaspeed.net) Mediaspeed.net
Radijska voditeljica Špela Močnik je 2. aprila na rojstnodnevni torti upihnila 30 svečk. "Bila je res prava žurka," nam je zaupala in dodala, da se zdaj, ko je stara 30 let, počuti še bolj razposajeno.

Špela je tretje desetletje svojega življenja pozdravila z veliko zabavo in 60 prijatelji. "Bilo je zelo luštno. Praznovala sem s prijateljico, tako da je bila res prava žurka z dj-jem in pevko." Slovo od 29. leta tako ni bilo boleče, saj simpatična voditeljica pravi, da se ne počuti nič drugače. "Počutim se še bolj razposajeno in pripravljeno na še več neumnosti," nam je povedala v smehu.

 

Masaže in skok s padalom

Z veliko povabljenci je prišlo tudi veliko daril, predvsem pa jo je razveselil skok s padalom v tandemu. "To sem že doživela, ampak sem si vedno želela iti še enkrat, ker mi je všeč adrenalin." Sicer pa Špela pravi, da je vesela vseh daril in tudi čisto vsakega bona za masažo, katerih je dobila kar nekaj. "Naslednja dva meseca se bom pridno razvajala (smeh)."

 

A obdarovanj kljub temu še ni konec. Prijateljice ji namreč pripravljajo še eno presenečenje, Špela pa razmišlja, da bi si kakšno darilo poklonila tudi sama. "Mogoče kakšno uro, ali sončna očala. Kakšno zadevo, ki si jih ženske vedno želimo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.