Magazin > VIP
23 ogledov

"Prišel sem odigrat svojo predstavo"

Zlatko je vse delal po svojih občutkih, bližnji pa so ponosni, da je ostal takše Žurnal24 main
V petek se je moral iz hiše Big Brother izseliti raper Zlatko. Pravi, da je bilo zanj vse le igra, da je vesel, da se je to zgodilo ter da ničesar ne obžaluje. Razkril je tudi svoje načrte.

Kakšni so občutki zunaj hiše Big Brother?
Zame je bila to kot ena gledališka igra. Sedaj sem s to igro enostavno na nek način zaključil in naredil pač svojo vlogo tako, kot sem si zamislil. Po mojem sem tudi presegel svoje želje, tako da sem naredil boljše, kot sem mislil.

V petek je bil precej dramatičen dan, potem ko se je izselila Teja. Zakaj niste upoštevali pravil in so vas tako kaznovali z izselitvijo?

Morate razumeti, da je bil to del moje predstave. Gledalci, kolikor sem uspel videti, so bili zadovoljni z mojo predstavo. Enostavno sem se s tem malo šalil, nisem pa hotel nič slabega. Ko človek vse izgubi in nima kaj več izgubiti, se ne da nič več narediti in se samo še šališ. To je bil le šov in jaz sem delal po svojih občutkih in to je to.

Ste si želeli iti domov?
Če bi vedel, da me lahko zaradi teh kazni pošljejo domov, ne bi tega delal. Domov sem si želel iti že po drugem tednu, tretji in četrti teden sem to začel razlagati, v petek pa nisem imel več kaj razlagati, ker sem videl, da si gledalci ne želijo mojega odhoda. In če recimo tisoč ljudi misli, da tam notri ne delam nič slabega, potem ne vem, zakaj bi šel domov.

Vam je huje, da ste se morali tako kazensko izseliti iz hiše in ne na željo gledalcev, ki bi glasovali za vas?
Če povem po resnici, mi ni hudo. Vesel sem, da je bilo tako zapisano. Vse se zgodi s svojim razlogom in to, kar se je zgodilo, si je gospodar vseh svetov želel in jaz sem zelo vesel, da je prišlo do tega.

Kaj bi spremenili, če bi lahko, glede Big Brotherja?
Ne bi čisto nič spreminjal. Meni je bil Big Brother všeč takšen, kot je bil.

Katerega dogodka iz hiše se najbolj sramujete in na katerega ste najbolj ponosni?
Niti eno niti drugo. Jaz nisem prišel v oddajo sebi delati plusov ali minusov. V hišo sem prišel enostavno odigrat vlogo za to predstavo in sedaj je ta zgodba na nek zaključena.

Se vam zdi, da vam sostanovalci kaj zamerijo?
Tudi če mi kaj zamerijo, ne vem, zakaj bi mi. To je bil le šov, le igra. Jaz nikomur nič ne zamerim, glede na to, kaj vse se je dogajalo. Če bodo to razumeli kot igro, potem super.

Zlatko | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Kdo se po vašem mnenju najbolj pretvarja?
Moji bližnji, ki so mi govorili, naj ne grem v hišo, so danes veseli, da sem ostal to, kar sem. Tja nisem prišel gledat, kakšen je kdo, ampak odigrat svojo predstavo in to sem naredil. Ni na meni, da se ukvarjam s tem, če kdo laže.

Boste kaj ali koga še posebej pogrešali?
Nič in nikogar ne bom pogrešal. Mi smo profesionalci - pridemo, naredimo šov in gremo. S polovico od njih bom verjetno ostal v stikih, za druge pa mi je čisto vseeno, ali jih vidim ali ne. Z nekaterimi sem bil že prej v stikih in bom tudi ostal.

V hiši je ostalo še šest tekmovalcev. Kdo bo po vašem mnenju zmagovalec?
Po moje so zmagali že vsi ob rojstvu. Kdo bo zdržal do konca in pobral drobiž, pa kaj naj rečem? Srečno vsem skupaj, gremo v lov in imejte se radi.

Bi se prijavili še na kakšen resničnostni šov?
Ne, vprašanje pa je, kam me bodo spet poklicali. Odvisno kateri šov bi bil. Sem le otrok s Fužin, ki gara na svojih dveh nogah in desetih prstih in s temi malimi možgani, ki mu jih je sistem skoraj skisal, a mu ni uspelo, se pač prebuja in osvaja celotno kokoško.

Kakšni so načrti za prihodnje?
Izdati novo ploščo z naslovom Zlato ti daje sijaj, ne pa sreče, dva videospota sta že posneta. Obiskati vse osnovne šole v Sloveniji in če mi to uspe narediti do leta 2023, bom najbolj srečna oseba v naši državi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.