Magazin > VIP
25 ogledov

Privoščila si bosta le romantični vikend

KAte, William, palača
1/6
Reuters
Po novem si bosta nova vojvoda in vojvodinja Cambridgea privoščila le romantični vikend, na medene tedne se bosta odpravila kasneje.

Navsezadnje se Kate in William navkljub številnim ugibanjem medijev le ne bosta odpravila na poročno potovanje v tujino danes, temveč bosta skupaj preživela le romantični vikend.

"Vojvoda in vojvodinja Cambridgea sta se odločila, da se zaenkrat ne bosta odpravila na poročno potovanje," so sporočili iz palače v izjavi za medije. "Namesto tega se bo vojvoda, zatem ko bosta preživela zasebni vikend v Združenem kraljestvu, vrnil na delo naslednji teden. Lokacije tako zasebnega vikenda kot njunega bodočega poročnega potovanja, ki bo v tujini, ne bomo razkrili vnaprej."

Pred tem smo pisali, da naj bi mladoporočenca imela za poročno destinacijo v načrtu skrit otoček na Sejšelih, imenovan Severni otok, kjer naj bi najela 10 hišk, s čimer bi si zagotovila popolno zasebnost. Mlado Kate so namreč prejšnji teden opazili pri nakupu treh bikink, zato so se pojavile številne napovedi, da se bosta mlada zakonca odpravila v tople kraje. Vendar bosta očitno zaenkrat vseeno ostala na domačih tleh še nekaj časa. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.