Magazin > VIP
27 ogledov

Priznal, da je imel razmerje z moškim

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Potem ko so se pred letom dni pojavile govorice, da je imel Gavin Rossdale, mož Gwen Stefani, petletno razmerje z moškim, je pevec zdaj priznal, da so namigovanja resnična.

Gavin, pevec skupine Bush, je nedavno v nekem intervjuju priznal, da je imel romantično razmerje s pevcem, znanim kot Marilyn. Njuna zveza se je po Gavinovih besedah začela pri njegovih 17 letih in je trajala kar pet let.

 

44-letni mož pevke Gwen Stefani je pojasnil, da je romanco sprva zanikal, ker se je bal, da bi to lahko škodilo ugledu njegovega benda. "Ko se je začelo govoriti o tem, sem se počutil grozno, nisem hotel biti del tega. To ni nekaj, o čemer rad govorim," je razložil zvezdnik in hkrati dodal, da je bil Marilyn edini moški, s katerim je bil.

 

"Ko si star 17 let, se komaj učiš o življenju, vse skupaj je bilo le del odraščanja. Nič več. Moral sem ugotoviti, kaj mi je všeč, in zdaj vem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.