Magazin > VIP
981 ogledov

Priznal, da je srečno zaljubljen

Mitja Okorn Boštjan Tacol
Režiser Mitja Okorn, ki zasebnih stvari ne komentira, je razkril svojo veliko ljubezen.

Mitja Okron morebitnega razhoda z poljsko zaročenko ne komentira, priznava pa, da je srečno zaljubljen: "Teh zadev ne komentiram. Rad govorim o svojih neosebnih stvareh, osebne stvari pa naj ostanejo zame. Lahko pa povem, da je od vedno in zmeraj bo, moja največja ljubezen režija ter snemanje filmov in serij, tako da sem srečno zaljubljen že celo življenje oz. odkar sem spoznal kamero."

Režiser pa se trenutno spopada še z eno sladko zadevo: "Prvič v življenju imam sladek problem, ki sem si ga želel imeti celo življenje, in to je, da imam preveč izbire. Ne pritožujem se, vendar je težava, katerega izmed desetih projektov izbrati, vendar bo čas povedal, kateri projekt je vreden dve leti mojega življenja, emocij in energije."

Komentarjev 3
  • zic 10:19 29.junij 2013.

    res je

  • zic 10:19 29.junij 2013.

    Okorna jaz spoštujem, ker dec je res faca, delaven k stomatr...in dam mu prav, da nekaj zadrži pa tudi zase, saj rumeni cajtngi čakajo na novice kot buldog na hrano čez šipo, potem jih pa še prikrojijo po svoje, da ...prikaži več lahko dotični osebi več škodijo kot koristijo...zato čim dlje od rumenih cajtngov, ker to je hrana za najbolj primitivno rajo!!!!!

  • mia 08:22 29.junij 2013.

    enaka ivi kranjc