Magazin > VIP
29 ogledov

Priznal umor misice in njene sestre

miss honduras
1/5
EPA
Miss Hondurasa in njeno sestro Sofio je ubil Sofijin ljubosumni fant.

Študentka María José Alvarado bi morala včeraj odpotovati v London, kjer bo decembra potekal lepotni izbor Miss sveta. Miss Hondurasa pa nastopa na velikem odru ni dočakala. Včeraj so namreč v bližini reke v mestu La Arada izkopali njeno truplo in tudi truplo njene štiri leta starejše sestre Sofie.

Dekleti sta se pretekli četrtek udeležile rojstnodnevne zabave Sofijinega fanta, nato pa izginili. Policija je takoj prijela več oseb in zasegla avtomobil ter orožje. Med osumljenimi je bil tudi Sofijin partner, ki je oba umora že priznal. Kot poročajo tamkajšnji mediji, sta se s Sofijo sprla, ker je na zabavi plesala z drugim. V jezi je nato ustrelil dekle in še njeno 19-letni sestro.

"Smrt dveh mladih žensk, ki sta bili polni življenja, nas je močno pretresla. Naše misli in molitve so z družino in prijatelji Maríe José Alvarado in Sofie Trinidad,“ je za javnost povedala vodja izbora Miss sveta Julia Morley. Vse misice naj bi se v nedeljo zbrale pri maši in se poklonile mrtvi Marii.

Komentarjev 2
  • b3180966 14:46 20.november 2014.

    Saj poznaš tisto pesem: "...lepa dekleta ljubijo barabe..."

  • mph 13:04 20.november 2014.

    Neverjetno kako lepe ženske vedno naletijo na totalne barabe. Poznam tudi več primerov iz prve roke, ki so vsi kmalu slabo končali, čeprav ne tako tragično.