Magazin > VIP
31 ogledov

Priznala, da ima 39 kilogramov

Kristin Chenoweth
1/2
Reuters
Če bi se malo pošalili bi lahko rekli, da je igralka in pevka Kristin Chenoweth tako drobcena, da bi jo lahko s seboj prenašali v torbici. Pred dnevi pa je zvezdnica tudi sama priznala, da ima le 39 kilogramov.

A kljub temu, da tehtnica kaže telesno težo deklice, Kristin s svojo postavo še ni zadovoljna. "Kako imaš lahko pri 39 kilogramih še vedno močan zgornji del trupa?", je pred dnevi tvitnila 44-letna zvezdnica in dodala, da za svojo postavo zelo gara, pa čeprav telovadbo sovraži.

150 centimetrov visoka igralka se s svojo telesno težo po izračunu indeksa telesne mase uvršča v kategorijo podhranjenosti, na njene nezdrave navade pa opozarjajo tudi strokovnjaki, piše Fox News. Nutricisti se sprašujejo, ali igralka zaužije dovolj kalorij ter potrebnih hranilnih snovi in vitaminov, ki jih telo potrebuje za zdravo delovanje, opozarjajo pa tudi predvsem na slab zgled, ki ga drobna Kristin daje mladim oboževalkam.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.