Magazin > VIP
2 ogledov

Priznala krivdo za napad

Naomi se je odločila, da prizna krivdo. Žurnal24 main
Naomi Campbell je priznala krivdo za napad na policista, ki se je zgodil aprila na londonskem letališču Heathrow.
Campbellova je aprila napadla policista in uslužbence letališča Heathrow, ker se je izgubila njena prtljaga. Zaradi tega je manekenka izgubila živce in se na letalu znesla nad uslužbenci. Po aretaciji policistov pa naj bi enega od njih napadla in pljunila nanj.

Sprva je Campbellovi grozilo kar šest obtožb, zdaj so le še štiri. Najhujša med njimi je tista, ki jo obtožuje napada na uradno osebo. Med drugim pa je obtožena še nadlegovanja in uporabe prostaškega jezika. Če bo spoznana za krivo, ji grozi do šest mesecev zapora in 6300 evrov denarne kazni. Sodišče o tem še ni odločilo.

Spremenjena obramba
Naomijin predstavnik je povedal, da manekenka obžaluje incident in da bi rada sodišču predstavila svojo plat zgodbe. Do zdaj je njen zagovornik trdil, da je za incident kriv kaos, ki je takrat vladal na novoodprtem terminalu letališča. V tistem času je bilo namreč preklicanih veliko letov, izgubilo pa se je na tisoče kovčkov, med katerimi je bila tudi Naomijina prtljaga.

Naomi je sicer znana po svojih izbruhih jeze in je že imela številne težave z zakonom. Lani je pet dni opravljala družbenokoristno delo, tako da je čistila tla. In zakaj? Svoji gospodinji je v glavo vrgla mobilni telefon, po tem ko sta se sprli zaradi para hlač. Campbellova se je morala udeležiti tudi tečaja za obvladovanje jeze, ki pa ji, kot kaže, ni koristil.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.