Magazin > VIP
43 ogledov

PRO PLUS zaenkrat obupal nad Mirelo

Mirela Lapanović Facebook
Mirela nam je pred nekaj meseci zaupala, da bo dobila svojo oddajo. Kaj se dogaja s projektom?

Ker nam je pred meseci zmagovalka Big Brotherja Mirela Lapanović povedala, da se s Pro Plusom dogovarja za svojo lastno oddajo na VOYO, nas je zanimalo, kaj se dogaja s tem projektom in kako napreduje.

A očitno so se na največji komercialni televiziji odločili, da zaenkrat iz te moke ne bo kruha. "V sklopu ekskluzivne produkcije za VOYO smo z Mirelo posneli pilotno oddajo, ki je ponudila zanimiv vpogled v njeno zasebno življenje, a se zaenkrat nismo odločili za nadaljevanje s snemanjem oddaje," je za Žurnal24 povedala tiskovna predstavnica Katja Klavora. Razloga, zakaj so Mirelino oddajo postavili na stranski tir, niso razkrili.

Mirela pa nam je zaupala, da bi z veseljem nadaljevala sodelovanje, a da je v vsakem primeru na prvem mestu njen novi lepotni salon, ki ga želi odpreti v začetku naslednjega leta in njena družina, kaj več pa ni želela komentirati.

Komentarjev 4
  • DX 19:44 29.november 2016.

    Jst sm ze obupu nad njo ko sm jo prvic vidu na TV.. in kako oddajo to ona misl? bi dajala nasvete drugim zenskam kako ga nekomu pravilno vleci ali kaj?

  • patron 11:21 29.november 2016.

    ne more imet vsaka lajdra svoje oddaje, se spomnite razvpite čepinke, poniknila je v mišjo luknjo....morda še masira kje v kakšnem stanovanju....

  • Harrison 09:04 29.november 2016.

    Hebala vas mirela, veste kam.