Magazin > VIP
21 ogledov

Prosil jo je, naj pride nazaj

Urša je svojemu možu brskala po telefonu. Žurnal24 main
Aleš Čepin je za zurnal24.si pojasnil svojo plat zgodbe glede ločitve od Urše Čepin. Sam se je trudil, da bi rešil zakon, vendar je Urša prestopila mejo dobrega okusa.
 
 

Prizadelo me je, ker je rekla, da se ne zanimam za otroka.

Aleš Čepin

 
Aleš Čepin je za zurnal24.si povedal, da sta se z Uršo pogovarjala o možnosti vrnitve. "Ko pa sem v določeni reviji prebral, kaj si ona misli o meni, ko je o meni dejala grde stvari ... Veste, jaz preko tega ne morem. Nekaj ponosa pa le imam," je dejal in dodal: "Imam dva otroka iz prvega zakona, ki živita pri meni, in ne bi mogel po 14 dneh v posteljo povabiti druge ženske."

Čepin je zatrdil, da je poskusil rešiti svoj zakon in je Uršo povabil v Brazilijo za 15 dni, vendar ni želela iti. Potem ko je izšel članek v dotični reviji, pa je dojel, da je njunega zakona konec. Sledila je njena prošnja, naj se umakneta in poskusita rešiti zakon, vendar je povabilo tokrat zavrnil Aleš.

Rusko je prijateljeval z obema

Glasbenik in domnevni Uršin ljubimec Rusko je bil prijatelj Aleša Čepina, preden ga je Urša zapustila. "Sporekla sva se, ker sem ji želel dopovedati, da Rusko ni njen prijatelj," je dejal Čepin. Urša je večkrat tožila, da je nesrečna, da jo Aleš duši in da nima nobene perspektive. Aleš ji je predlagal, naj gre, če ni srečna. In Urša je šla.

Aleš jo je tri tedne prosil, naj se vrne. Po treh tednih se je vrnila. Še vedno je bila nezadovoljna in dejala, da ni srečna, da to ni to. Večkrat mu je potožila, da ne vidi nobenega izziva. Po njeni vrnitvi sta se dogovorila, da če ga še kdaj zapusti, je njunega zakona konec. Aleš je za zurnal24.si pojasnil, da ga je Urša v preteklosti že dvakrat zapustila, obakrat za nekaj dni.

 

Aleš Čepin je dejal,

da bi Urši oprostil, če ga ne bi javno blatila. "Zamerim ji dvoličnost. Enkrat me je hvalila, kako je zadovoljna z mano, da sem mož beseda. Zdaj pa to," je pojasnil.


Po njunih prepirih glede Ruska je Aleš zahteval izpiske telefonskih pogovorov. Ugotovil je, da je imela Urša v treh tednih odsotnosti 298 stikov z Ruskom. "298 kontaktov samo z njene strani," je bil ogorčen Čepin. Pojasnil je njene obtožbe, da jo je nadiziral in ji stikal po telefonu: "Ona je meni brskala po telefonu, jaz ji nisem niti enkrat."

Ni imela zgolj dveh

Urša Čepin je v nekem intervjuju dejala, da je imela pred Alešem zgolj dva fanta. Aleš se je na to izjavo odzval: "Ona je imela pred mano veliko veliko več fantov. Številke ne bom omenjal, tega sploh ne želim komentirati." Aleš je opazil, da se je Rusko vedno večkrat nahajal v bližini Paprike (kjer je zaposlena tudi Urša, op. p.). Sama je to pojasnjevala, "da sta prijatelja z Markom Popovičem (voditeljem na TV Paprika, op. p.)." V njenem avtu je našel celo Ruskov CD, na katerem je bilo narisano srce.

Urša Čepin © Mediaspeed

 
Z Matejo Malnar sta zgolj prijatelja
Pred kratkim je slovenska revija na naslovnici objavila fotografijo, na kateri se Aleš sprehaja v družbi Mateje Malnar . Čepin je pojasnil, da se je namerno nastavil fotografom, ki jim je celo sporočil, kje bosta, in jim dovolil fotografiranje. Namen pa ni bil sprožiti govorice o njunem razmerju, temveč dokazati, da sta zgolj prijatelja. Dejal je, da če bi imel razmerje z njo, tega ne bi pokazal javnosti. "To, da so me fotografirali z Matejo, zame ni dokaz. Nisem se je dotikal. Glede Mateje Malnar nimam slabe vesti, vsak človek potrebuje prijatelja in se mora z nekom pogovarjati,"   je dodal Aleš.

Še enkrat bi šel v zakon
Aleš je pojasnil, da ima Uršo rad in jo bo vedno imel, saj je mati njegovega otroka. Zaveda se, da je Urši materialno bogastvo ugajalo, vendar ni bila z njim zgolj zaradi tega. Priznal je, da bi se mogoče še enkrat poročil z njo, tudi če bi vedel vse to, kar ve zdaj, vendar ji ne bi stal ob strani, ko je vstopala v svet slave. 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.