Magazin > VIP
35 ogledov

Protesti proti Bradleyju Cooperju

Protesti proti Bradleyju Cooperju
1/16
Youtube
Jeza, da bi moral laskavi naziv najbolj seksi moškega po izboru revije People namesto Bradleyja Cooperja prejeti Ryan Gosling, se nadaljuje.

Očitno le vsi ne mislijo, da je najbolj seksi moški na svetu Bradley Cooper, ki mu je revija People pretekli teden podelila laskavi naziv. Kaj kmalu so se namreč oglasili protestniki, ki niso bili nič kaj zadovoljni z njihovo odločitvijo. Oboževalci Ryana Goslinga namreč verjamejo, da se je njihovemu hollywoodskemu ljubljencu zgodila krivica, saj je pristal šele na drugem mestu. Tako so svoj protest celo preselili s spleta na ulice.

Pred dnevi je bilo tako na ulicah New Yorka mogoče videti jezne navdušence z Ryanovimi maskami na obrazih ter transparenti z napisi "Okradli so Ryana", "Ryan Gosling je dokaz, da obstaja bog in ona je ženska" itd. Poleg tega na Facebooku obstaja stran, posvečena gibanju za Goslinga, ki ima že kar nekaj sto članov.

Kaj pa vi pravite, si je Bradley zaslužil naziv? Med razmišljanjem o tem pa si lahko ogledate, kateri hollywoodski lepotci so se med izbranci že znašli v preteklosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.