Magazin > VIP
6 ogledov

Prsi Janet Jackson ponovno na sodišče

Incident izpred petih let se še vedno ni polegel. Žurnal24 main
Vrhovno sodišče je ukazalo ponovni pregled sodbe v prid televizijski mreži CBS, ki je leta 2004 v živo prenašala prvenstvo Super Bowl, kjer je Janet Jackson uprizorila nepozaben šov.

Minilo je že skoraj pet let, a dojka Janet Jackson, ki je med nastopom na ameriškem nogometnem prvenstvu Super Bowl nepričakovano skočila iz pevkinega nedrčka, še vedno razburja javnost. Primer je zadnje mesece svoje mesto našel tudi na sodišču, ko je zvezno prizivno sodišče v Philadelphii julija razveljavilo kazen zvezne komisije za komunikacije televiziji CBS, ki bi morala plačati 550 tisoč dolarjev za "okvaro garderobe".

A primer "nipplegate“ naj bi bil sedaj spet pod budnim očesom vrhovnega sodišča, ki se je odločilo primer ponovno preiskati. Dogodek očitno še vedno dviguje prah, saj se tožilci še vedno ne morejo sprijazniti, da je bilo na milijone gledalcev izpostavljenih goloti, ki pa se na neplačljivi televiziji nikakor ne sme zgoditi.

Najbolj zanimiv Super Bowl v zgodovini
Mlajša sestra Michaela Jacksona je na prvenstvu nastopila z Justinom Timberlakom, med njunim nastopom pa je prišlo do manjše "nesreče“. Pop zvezdnik je ob izvajanju koreografije odtrgal del Janetinega kostuma, ki pa bi prvotno moral ostati na svojem mestu. A namesto tega je desna dojka ameriške pop ikone skočila na plan in s tem šokirala ter razveselila več kot 90 milijonov gledalcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.